Tjänster

Image

Sälja obetalda fordringar

Om du vill frigöra likviditet kan det vara lämpligt att sälja dina obetalda fordringar. Vi inhämtar priser på dina obetalda fordringar från våra köpare och du kan därefter ta beslut om du vill sälja eller inte. Du kan sälja en obetald fordran oavsett storlek, antal eller vilka åtgärder som redan utförts och tjänsten är helt kostnadsfri.

Fordransköp

Om du vill investera i obetalda fordringar kan ni bli en köpare hos oss. Vi säljer alla fordringar på fordransnivå vilket möjliggör att ni skapa en egen fordransportfölj av fordringar som passar er investeringprofil. En köpare hos oss betalar endast för de fordringar som ni köper, att vara med och ta del av våra fordringar är kostnadsfritt.
Image
Image

Inkasso

Om du köper obetalda fordringar hos Debtosell och är i behov av indrivning så erbjuder vi inkassotjänster via DS Collect. Debtosell hanterar både avräkning och migrering av köpta fordringar direkt till DS Collect som driver in fordringarna enligt era önskemål.

Portföljvärdering

För företag som har portföljer med obetalda fordringar, men är osäkra på dess värde alternativt vill få en validering av företagets egna estimerade portföljvärde. Erbjuder vi en skräddarsydd värderingsprocess utifrån era behov.
Image

Intresserad av våra tjänster?

Oavsett hur ditt företag ser ut har vi lösningar som passar just dig och dina behov. Ta kontakt med oss idag så visar vi vad vi kan göra för dig och ditt företag.

Kontakta oss


Kundservice@debtosell.se

Växel: 073-5575674
Öppet vardagar 09-17

Adress:
Roslagsgatan 47

11354 Stockholm

Vill ni att vi hör av oss?

Vänligen fyll i ditt namn
Vänligen fyll i din e-postadress
Vänligen ange ditt telefonnr
Vänligen ange ett meddelande
© Copyright 2018 - DebtoSell AB

Search